Om GolfDanmark.se

GolfDanmark.se är en marknadsledande golfportal för den danska golfmarknaden.

Vårt mål

GolfDanmark.se har som mål att hjälpa svenska golfturister att finna de Danska golfbanorna och ett bra och trevligt boende i anslutning till din golfresa, samt ge inspiration från de olika regionernas utbud och erbjudande.

Vi vill medverka till att framhålla Danmark som ett fantastiskt golf land och löpande uppdatera inspirerande nyheter om vad som händer på den danska golfmarknaden.

40.000 – 50.000 svenska åker vart år till Danmark för att spela golf

I förhållande till sin storlek har Danmark många golfbanor att välja mellan, omkring 200 stycken. Och det är inte bara banorna som är många, även variationen i utbudet är stor.

Här hittar du allt från mindre klubbar med endast en paviljong som klubbhus och inga anställda till stora anläggningar om 200 hektar med ett tiotal avlönade banskötare och faciliteter i världsklass.

Spela på banor vid havet med imponerande utsikter, skogsbanor med rikt djur- och växtliv eller fantastiska parkbanor.

Danmark har ett utbud av golfbanor som övergår de flesta länders, med ett attraktivt val i såväl i pris som i kvalitet. 40.000-50.000 svenska kan inte ha fel när de väljer Danmark som resmål för golfsemestern, oavsett om det är för en endagsupplevelse, weekend eller för en längre vistelse.


Kontakt oss

GolfDanmark.se v/NordicGolfers.com
Kirsten Kimers Vej 20
2300 København S
Danmark

Telefontid:
Måndag - fredag 09.00 - 17.00
Tlf +45 2441 2240

Email:
info@nordicgolfers.com