Haraldskær Sinatur Hotel

Haraldskær Sinatur Hotel - En historisk herrgård utanför Vejle, där du kan njuta av den storslagna naturen, gastronomi i hög klass och golf på några av områdets bästa golfbanor

Haraldskær Sinatur Hotel

 • Slott
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 699 DKK
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Haraldskær Sinatur Hotel

Golfpaket 1

1 x övernattning
1 x ekologisk frukostbuffé
1 x greenfee till Jelling GK eller Give GK

Priset är pr. person i delat dubbelrum
150-250 DKK tillägg för Vejle GK

Se detaljer

Golfpaket 2

1 x övernattning
1 x ekologisk frukostbuffé
1 x 3-rätters middag
1 x greenfee till Jelling GK eller Give GK

Priset är pr. person i delat dubbelrum
150-250 DKK tillägg för Vejle GK

Se detaljer

Haraldskær Sinatur Hotel

Haraldskær Sinatur Hotel är ett toppmodernt golfhotell med nästan 600 år på nacken. När du kliver över tröskeln till hotellet upplever du omedelbart historien som sitter i väggarna och den fantastiska atmosfären. Njut av en golf vistelse med alla dina sinnen där historia, storslagen natur, gastronomi från översta hyllan och spännande golf erfarenheter tävlar om att göra störst intryck på dig.

Haraldskær Sinatur Hotel ligger i det natursköna Vejle Ådal i en totalrenoverad herrgård, med anor från 1434. Inom kort köravstånd från hotellet hittar du 3 fantastiska golfbanor, som garanterat ger dig en spännande golfupplevelse som du sent ska glömma.

Letar du efter en golfsemester nära Vejle i en historisk herrgård, där du kan spela golf på tre fantastiska golfbanor, är Haraldskær Sinatur Hotel det självklara valet för dig.

Golfbanor

Som gäst på Haraldskær Sinatur Hotel kan du välja att spela golf på 3 olika golfbanor, Jelling GK, Give GK och Vejle GK, alla inom kort köravstånd från hotellet.

Jelling GK ligger en kort bilresa 8 km från hotellet i natursköna omgivningar omgiven av skogar. Här hittar du en 18-håls golfbana, som ger utmaningar även till den vana golfaren. Från flera hål har du en fantastisk utsikt över vattnet och det vackra landskapet och det rika djurlivet kan ibland skapa problem att hålla full fokus på golfspelet.

Give GK ligger 25 km från Haraldskær Sinatur Hotel och är en 18-håls golfbana omgiven av fält och vacker natur. Golfbanan är anlagd med lätt kuperade fairways och upphöjda greener som är omsorgsfullt integrerade i terrängen. Banan är både rättvis och välkomnande, men på grund av sina 4 olika tee, erbjuder den goda utmaningar för spelare på alla nivåer.

15 km öster om Haraldskær Sinatur Hotel ligger Vejle GK, en av Danmarks vackraste och spännande 27-håls golfbanor. Golfbanan är anlagd i ett naturreservat med hundratals bokträd, upp och ner i raviner och sluttninger och mellan skogar, små öar och vattendrag. Golfbanan erbjuder en fantastisk naturupplevelse och ett rikt djurliv som du inte upplever på många andra ställen. De tre 9-håls looparna har var sina karaktärer, vilket ger dig en varierad golfrunda med många utmaningar

Boende

De ljusa och inbjudande rummen på Haraldskær Sinatur Hotel inbjuder dig att avslappning och vila, så att du är upplagd för din golfrunda. Rummen är möblerade med moderna och eleganta möbler och inkluderar bekväma dubbelsängar, badrum, plattskärms-TV och gratis Wi-Fi. Dessutom har du en vacker utsikt över den omgivande naturen med skogar, fält och å som du kan njuta av efter en heldag på golfbanan.

Restaurang

Haraldskær Sinatur Hotel erbjuder läckra gourmetupplevelser i atmosfäriska historiska omgivningar. Njut av en utsökt, ekologisk frukostbuffé, som en perfekt start på en spännande dag.

När du kommer tillbaka till hotellet efter dagens golfrunda, väntar en läcker gourmetmiddag som ändras efter säsongen. I Haraldskær Sinatur Hotels källare kan du njuta av en trevlig kväll i den atmosfäriska restaurangen med välvda tak och synlig sten.

Om du letar efter ett golfboende i en herrgård med massa atmosfär som du kan kombinera med golf i några av områdets bästa golfbanor, finns det inga bättre val än Haraldskær Sinatur Hotel.

Haraldskær Sinatur Hotel faciliteter

 • 51 rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Terrass
 • Trädgård
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Haraldskær Sinatur Hotel

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Haraldskær Sinatur Hotel

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Haraldskær Sinatur Hotel
Skibetvej 140
7100 Vejle

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

Utvärdering (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen