Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park – Ett vackert och nyrenoverat hotell i Roskilde centrum, där du har närheten till många vackra och utmanande golfbanor samt många aktiviteter och sevärdheter

Scandic Roskilde Park

 • Storstadsgolf
 • Prisgaranti
 • Golfpaket Från 475 DKK
Tipsa en vän
Tipsa en vän

Golfpaket med prisgaranti till Scandic Roskilde Park

Golfpaket

1 x övernattning
1 x frukost
Greenfee tillkommer (bokas genom Nordicgolfers)

Priset är pr. person i delat dubbelrum

Golfbanor i närheten
Ledreborg Palace GC (10 km)
Greve GK (11 km)
Ishøj GK (16 km)
Skjoldenæsholm GK (21 km)

Se detaljer

Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park har ett perfekt läge mitt i Roskilde, omgivet av den vackra Roskilde Ring Park. Här har du möjlighet till att åka på en golfresa där du även har tillgång till andra aktiviteter och sevärdheter. Ta en härlig promenad genom Algade och Skomagergade i Roskilde centrum och utforska de många lokala shoppingställen. Området har många sevärdheter, så som Roskilde Domkyrka,

Vikingaskeppsmuseet och Lejre Forsøgscenter, som är ett arkeologiskt friluftsmuseum. Köpenhamn ligger endast 25 min med bil från Scandic Roskilde Park. Scandic Roskilde Park har också en rolig 12-håls frisbeegolfbana, som ligger nära hotellet. Scandic Roskilde Park är lättillgängligt oavsett om du kommer med bil eller med tåg!

Under din vistelse har du tillgång till fri WiFi samt hotellets moderna fitnessfaciliteter och bastu. Om man vill utöva någon utomhusaktivitet, som löpning eller cykling är detta också möjligt i den natursköna Roskilde Ring Park,som omger hotellet. Om du ankommer till Scandic Roskilde Park hotel i bil, finns det 40 gratis parkeringsplatser framför hotellet och endast 100 m bort finns ännu en utomhusparkering tillgänglig, gratis för hotellets gäster.

Golfvistelse

Scandic Roskilde Park ligger perfekt om du önskar en storstadssemester med tillgång till många härliga golfbanor. Roskilde Golfklub ligger endast 4 km från hotellet och är helt klart värd ett besök. I närheten ligger också Ledreborg Palace Golf Club, Greve Golfklub, Skjoldenæsholm och Ishøj Golfklub.

Ledreborg Palace Golf Club är en utmanande golfbana i en vacker miljö. Kom och få en annorlunda golfupplevelse på Skandinaviens enda banan designad av Sir Nick Faldo. På Greve Golfklub kan du spela 18 hål inlandslinks i en öppen, lätt kuperad terräng där du får massor av utmaningar i form av vind, bunkers, sjöar och en tät rough. Ishøj Golfklubs 18-håls mästerskapsbana är inte bara en unik golfbana, utan en bana som bjuder på en massa utmaningar. Banan kategoriseras som en linksbana, där bunkrar, rough, längd och vind samt de stora greenerna utgör den största delen av banans svårighetsgrad.

Rum

Alla rum på Scandic Roskilde Park renoverades under våren 2019 och är inredda i ljusa färger och med en inbjudande miljö. De välinredda rummen är bekväma och funktionella, så du kommer inte sakna något under din vistelse.

Restaurang

När du börjar bli hungrig kan du njuta av välsmakande rätter från det nordiska köket, lagat på säsongens råvaror. Hotellets restaurang renoverades även det under våren 2019. På kvällen kan du koppla av med en drink i den mysiga baren och på sommaren kan du sitta på den trevliga terrassen.

Scandic Roskilde Park faciliteter

 • 98 rum
 • Restaurang
 • Bar
 • Terrass
 • Bastu
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Läs merLäs mindre

Få erbjudande till Scandic Roskilde Park

Prisgaranti – Du får alltid det bästa priset direkt från destinationen.
Fyll i formulären - Du får erbjudande så fort som möjligt.
Du betalar alltid direkt till destinationen.

Dina uppgifter

Kundservice

Du kan alltid kontakta vår kundservice,
om du har frågor om din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Recensioner

Inga recensioner.

Karta

Scandic Roskilde Park
Ved Ringen 2
4000 Roskilde

Skriv din adress och få vägbeskrivning:

Hitta vägen

Scandic Roskilde Park

Golfpaket från :
Bantyp:
Skov
Antal hål :
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjärnor:
Avstånd:
0 km

Utvärdering (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen