Fantastiska golfbanor i Himmerland är klara till Golf & Gourmet säsongen

Den milda danska våren har fått stor betydelse för golfbanorna i Danmark

 

Särskilt de 3 Golf & Gourmet banorna i området Mariagerfjord, som ser ovanligt fina ut, i förhållande till att det står mars i kalendern. Gemensamt för de 3 banorna i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter och Hobro Golfklub är att gräset växer bättre tack vare det milda vädret och få nätter med frost. Samtidigt har de 3 banornas greenkeepers vårdat banorna även under hösten och vintern. Dessa faktorer har haft en avgörande betydelse för de 3 banornas bra förhållanden nu på våren.

Läs mer om Golf & Gourmet

Fina greens skapar bra golfspel

Nivån på kvaliteten av greenerna på banorna är långt över vad man kan förvänta sig under denna tid på året i Danmark. Man kan självklart inte jämföra dessa vårgreener med den otroliga standard de har på sommaren. Ändå är det ett rent nöje att slå ut på golfbanorna och samtidigt veta att du slipper putta på dåliga greener eller på vintergreener. De andra delarna av golfbanan är också klar för att spelas på.

Golfspelare från Norge och Sverige är välkomna till Golf & Gourmet

Under de senaste åren har golfspelare från Norge och Sverige haft en tidig uppstart på säsongen med Golf & Gourmet vistelser i Danmark. Men det är många år sedan golfbanorna i Himmerland var så fina, som de är du 2019. Medan norska och svenska golfspelare går och väntar på att snön skall försvinna hemma i Norge och Sverige, kan en resa till Golf & Gourmet golfbanorna i Himmerland vara en verklig möjlighet. Det finns plats för alla golfspelare oavsett handikapp och förmågor i golfspelet.

Golf & Gourmet.dk – Golfpaket med massor av upplevelser

På hemsidan Golf & Gourmet.dk kan golfspelare fritt kombinera vistelser och golfrundor efter dina önskemål eller ekonomi. 1-2 eller 3 övernattningar med en utsökt kvällsmeny, god frukost och massor av golfupplevelser finns i alla Golf & Gourmet paket. De 3 boendena Hotel Amerika, Aa mølle och Hotel Bramslevgaard har alla unika lägen i naturen vid Mariagerfjord. Där finns många möjligheter för en promenad i vacker natur efter maten. Se mer på  www.golfoggourmet.dk.