Lynx Golf går globalt

Lynx golf går ut 2018 på världsmarknaden med sina nya produkter då firman tagit över US-rättigheterna och har nu ensamrätt på varumärket. Med detta introducerar Lynx Golf också en rad nya produkter.

Lynx Golf, en brittisk familjeägd verksamhet, blev ett globalt märke efter de har köpt varumärkesrättigheterna av den amerikanska firman Dick´s Sporting Goods.

Detta betyder att Lynx Golf inte bara fokuserar på den brittiska och europeiska golfmarknaden utan vill även tillbaka till den amerikanska marknaden och resten av världen.
Större Märke

Lynx Golf var tidigare ett stort golfmärke och Fred Couples spelade med utrustningen när han vann The Masters 1992. Lynx Golf grundlades 1970 och blev snabbt ett ikoniskt golfmärke. Efter storhetstiden under 1990-talet hade firman en turbulent tid, men ser nu ut att vara tillbaka med full kraft. Lynx jobbar på att leverera kvalitetsprodukter till ett pris som alla golfspelare kan ta del av.

Nyheter 2018
I samband med ett globalt nyutsläpp har firman utvecklat en rad nya produkter för kommande säsong 2018. Det är en ny multijusterbar driver, nya wedges, olika järn-serier, woods, hybrider och putters. Utöver detta introducerar Lynx en helt ny bag-serie som består både av cart och standbags. 

Nyheter till de kvinnliga golfspelarna kommer i form av en ny Lady Tigress serie som har varit den ledande damserien genom tiderna för Lynx.

Danskt nytt
Den danska firman Danish Golf Trading har sålt Lynx till danska golfspelare under ett antal år. Här har de även nyheter till Lynx-entusiaster med den nya Parallax serien som består av en driver, fairwayswoods, hybrider och en järnserie.

En järnserie i Lynx Parallax 5-PW i stål kan fås till 3399 DKK medans en Lynx Parellax driver kostar 2399 DKK till rabatterat pris.

Ytterligare information om Lynx Golf kan ses på www.lynxgolf.co.uk och www.danishgolftrading.dk

Få tre erbjudanden på din nästa golfresa

Källa: GOLFavisen.dk