Golf i Jylland och en tur till Legoland

Om du älskar att spela golf är Jylland den rätta platsen. På Jylland finns mycket att uppleva - Ta familjen med på golfresan och besök Legoland i Billund.

I Jylland finns många fina golfbanor. Det finns vackra kustbanor, golfbanor i tungt kuperad terräng samt skogs- och parkbanor i närheten av städerna. Kort sagt är urvalet enormt. På www.nordicgolfers.com hittar du en översikt över de bästa golfbanorna, resorterna och hotellen som vi kan rekommendera.

Jylland har dock mycket mer att erbjuda utöver golfen. Vi rekommenderar att ta familjen med till Legoland i Billund. Här finns massor av karuseller och andra roliga aktiviteter för hela familjen. Det är extra speciellt nu eftersom Legoland fyller 50 år (1968-2018).

LEGOREDO® - EVEN WILDER

LEGOLAND® har blivit ännu mer yehaaa! Vi är 50 år gammal, så ta på dig cowboyhatten och indianfjädrar för LEGOREDO® Town är vildare än någonsin! Nu kan ni flyga som örnar - i årets nya karusell Flying Eagle kan du märka suget i magen när berg-och dalbana störtar ner från örnklippan, 11 meter över marken och susar iväg i rasande fart förbi alla präriedjur byggad av LEGO®. Även LEGO Canoe är ny och står redo. Kom in och upplev den vilda västern på LEGOLAND - större, vildare och vackrare än någonsin!

LEGO NINJAGO®

Ninjamästarna bjuder in till bio till sin helt nya LEGO NINJAGO® 4D-film som du bara måste uppleva i LEGOLAND. Du kan också se allt från ovan i LEGOTOP® eller hoppa på LEGO-tåget och gå en rundtur. Hövdingen Langøre väntar på er i indianlägret och du kan få ditt första körkort på SEAT Trafikskola. När du är redo för action kan du bekämpa ondskan i den fantastiska 3D-upplevelsen i LEGO Ninjago - The Ride eller ta en tur i med fritt fall i Polar X-plorer.

Golf i Jylland

Bland golfbanorna som ligger nära Legoland kan vi rekommendera Birkemose GC, Fredericia GK och Kellers Park GK.

Birkemose GC - En av Danmarks trevligaste golfklubbar med en spännande 18-håls golfbana. Få en fantastisk golfupplevelse i Kolding som du aldrig kommer att glömma!

Fredericia GK - 18-håls mästerskapsbana där trädplanteringen spelar en viktig roll i banans utformning.

Kellers Park GC - vacker 18-håls parkbana som ligger i kuperad terräng på den södra sidan av Vejle Fjord. Här finns Danmarks bästa Pay & Play-bana och möjlighet för övernattning på det 4 stjärniga Comwell Keller Park.

Dessutom kan du alltid få 3 erbjudanden på din nästa golfresa. Vi ser till att du får bästa pris på ditt golfpaket, boka din te tid, etc.

Hotell i Jylland

Av hotell nära de ovan nämnda golfbanorna rekommenderar vi Fuglsangcentret, Hotel Trinity och Severin Hotel. Gemensamt för hotellen är att de är alla trevliga och ger familjevänlig service och att de ligger placerade så att du enkel och snabb har förbindelser till motorvägen.

Fuglsangcentret - Modernt golfhotell nära Fredericia centrum och närmaste golfbana. Här är du garanterad en bra golfvistelse!

Hotel Trinity - Modernt 4-stjärnigt hotell i vackra omgivningar med utsikt över Lillebælt. Här hittar du vackra golfbanor, bekväma rum och utsökt gastronomi

Severin Hotel - Miljömedvetet hotell som ligger i Middelfart med vidsträckt utsikt och närhet till Fredericia GK, GK Lilla Bält och Birkemose GK

Få erbjudanden på en golfresa till Jylland