Made in Denmark Europatour

Kom och upplev Martin Keymar, John Daly, Himmerland Hills ikoniska hål 16 och mycket mer!

Himmerland Hill - Det ikoniska hål 16

Redan vid planeringsfasen till ny design av Backtee Course var bandesignerns avsikt att greenen på det 16: e hålet skulle vara något speciellt. Kullarna runt green skapar en naturlig amfiteater med plats för flera hundra personer. Det var drömmen att uppnå en atmosfär som den du upplever, till exempel. på 16: e hålet på TPC Scottsdale, där man helt enkelt bygger en stadion runt par-3 hålet när PGA Tour kommer förbi.

Hål 1 er en liten godbit. Även om hålet är något kortare än det pro’ene är vana vid, så finns det massor av utmaningar i form av en extremt svår green med två nivåer, svåra bunkrar och ofta förrädiska vindar. Spelarna verkar dock finna det ganska uppfriskande med något annat än bara par-3 hål med mycket längd.

Men åskådarna får inte bara hela spektaklet på 16: e hålet att se på, de har också utsikt över inspel och putt på det 15: e hålets infinity green och i bakgrunden Sjørup Sjö. Dessutom har arrangörerna satt upp en storskärm nede i dalen mellan tee och green så att du alltid kan vara uppdaterad med spelet på andra delar av banan också.

Alla dessa element har gjort att Himmerland Hills är många åskådares favoritplats att vara på under Made in Danmark, och stämningen är därefter . Det är ofta åhhh, ihhh, Ohhh och många applåder. Spelarna är storförtjusta och tycker helt klar att det är rundans höjdpunkt . De danska spelarna får en stor applåd när de kommer upp för backen och inn på greenen.

Martin Kaymer spelar på Made in Denmark igen

Den dubbla Mayor-vinnaren och nr 44 i världsrankingen, Martin Kaymer, återvänder till Himmerland Hill och Made i Denmark, som spelas mellan 24 -27. Augusti 2017.

Martin Kaymer deltog för första gången på Made i Denmark 2016, och han var så imponerad att han kommer tillbaka i år igen.

John Daly redo för Made in Denmark

Den amerikanska golflegenden John Daly kommer till Made in Denmark 2017 - men inte bara för att spela golf. Den färgrika amerikanern har både golfklubborna och gitarren med sig till Himmerland.

Torsdagskvällen på Made in Denmark Festivalen intar John Daly scenen med sin gitarr till publikens stora glädje. Om det går som det har gjort innan då Daly spelar, blir det allt annat än tråkigt!

Dalys deltagande är utan tvekan ett stort bidrag till den fantastiska responsen till arrangemanget, från båda sidorna av Atlanten. "Den bästa Europa Tour någonsin", världens bästa publik " och "en överlägsen folkfest "är exempel på den positiva feedbacken.

Made in Denmark Festival 2017 

I samma sekund som sista bollen är i hål efter dagens runda torsdag, fredag ??och lördag omvandlas Made in Denmark Village från tältstad till festivalområde med härlig underhållning från stora danska artister.

Festivalen på Made in Denmark 2016 blev en stor succé och nu släpper Made in Denmark de första namnen till årets festival som har 80'tal som huvudtema.

Popstjärnan Ida Corr, Danmarks Rock Mamma Sanne Salomonsen, Sko / Torp och Danmarks bästa Kim Larsen kopia; Lune Carlsen är de första officiella namnen på Made i Danmark Festival 2017.

BOKA DITT GOLFPAKET - FÅ 3 ERBJUDANDEN