Möt mannen bakom Lydinge Golf Resort

Björn Gibrand om Lydinges framgång, vårt samarbete och hans bästa golfupplevelse

Lydinge Golf Resort ligger i utkanten av Helsingborg och är den perfekta semesterorten om din golfresa går till Skåne i Sverige. Lydinge Golf Resort har bara blivit bättre och bättre under de senaste åren tack vare de många nya initiativ som Björn Gibrand har hjälpt till att göra verkligheten.

"De senaste 2 åren har vi arbetat otroligt hårt med banan. Vi har fått hjälp av bankonsulten Magnus Sunesson och det har hjälpt oss mycket. Vi öppnar ett helt nytt hotell 2018, som inkluderar fitness, spa och fysioterapi, så det har blivit många positiva förändringar på Lydige." säger Björn Gibrand.

Lydinge Golf Resort har också blivit en favorit bland danska golfare, vilket också kan märka av på GolfSverige.dk och enligt Björn Gibrand beror detta på att snacket sprids snabbt när man har haft en bra golfupplevelse.

"Vi får fler danska gäster för varje år. Jag tror det beror på att vi lyssnar på våra gäster och utvecklar upplevelsen på Lydinge, så våra gäster trivs under sin vistelse. Samtidigt går snacket om Lydinge från mun till mun. De flesta gäster som lämnar Lydinge blir ambassadörer och återkommer ofta med andra vänner" säger Björn Gibrand.

Lydinge Golf Resort bygger för närvarande ett fantastiskt nytt hotell som kommer att vara klart i april 2018. När allt är klart, får Lydinge Golf Resort 75 bäddar, uppdelade i 38 rum och 2 lägenheter (6 + 4 personer) med eget kök. Det finns också ett gym, jacuzzi, bastu, kallvattenpool och de kommer också finnas frisör och fysioterapi.

"Jag tror de flesta söker efter helhetsupplevelsen. Upplevelsen är viktigast och att ungås med vänner i en mysig miljö. Bra golf kombinerad med god mat och dryck och att kunna bo på banan är viktigt. Dessutom tror jag att spa-området är en bonus. Man ska helt enkelt njuta" säger Björn Gibrand.

När man pratar om framtida planer vet Björn också vilken riktning det går: "Om 5 år är vi ett komplett golfresort. Förutom det nya hotellet som kommer att vara klart 2018, har vi börjat sälja och hyra våra bostäder runt golfbanan. Det kommer att hyras lägenheter med välutrustade balkonger och tillgängliga grunder för dem som vill bygga sitt drömhus inom gångavstånd till klubbhuset. Du kommer få samma känsla som du får när du besöker en golfanläggning i USA eller ett gated community i Spanien. "

Vi är verkligen nöjda med att kunna se Lydings utveckling som ett komplett golfresort och är glada att se vad framtiden ger.

Läs mer och se alla golfpaket från Lydinge Golf Resort

5 snabbt till Björn Gibrand

1. Vilken person skulle du vilja spela en golfrunda med?
Jag har vuxit upp under Tiger-tiden så det måste vara Tiger Woods.

2. Vad är din största styrka i golf?
Min största styrka är att jag spelar genomtänkt golf. Då håller man sig till sin gameplan och gör många par och får en hel del birdiechanser.

3. Har du gjort Hole-In-One?
Ännu inte!

Vad är din bästa golfupplevelse?
Min bästa golfupplevelse var när min bästa vän Joakim Lagergren gjorde sin bästa ranking på European Tour Nordea Masters på Bro Hof 2012, gjorde en 20 meter punch på hål 18 och blev nr 4 i turneringen. (Titta på video)

Beskriv din bästa slag någonsin!
Då jag slog det avgörande slaget på TopGolf i Las Vegas och vann över Joakim Lagergren.