Sveriges Bästa Golfbana är utnämnd

Det är tredje året i rad att detta anlägget bliver utnämnd som Sveriges Bästa Golfbana vid World Golf Awards

Vasatorps Golfklubb utnämnd till Sveriges bästa golfbana för tredje året i rad

I helgen genomfördes 2017 års upplaga av World Golf Awards på La Manga Golf Resort i Spanien.

-Till vår stora glädje så blev Vasatorps Tournament Course (TC) för tredje året i rad framröstad till Sveriges bästa golfbana. Alla toppbanor i Sverige var nominerade och det finns ingen jury som åker runt och gör bedömningen utan det är spelarna själva som röstar fram vinnaren. Det som är extra roligt är att även Classic Course, tidigare gamla banan, som öppnade efter renovering 2013 också var nominerad. Vi var ensam anläggning i Sverige att ha två banor nominerade vilket känns väldigt roligt. På plats att ta emot pokalen var Tournament Course Head Greenkeeper Pontus Albertsson, säger klubbchef på Vasatorps GK, Peter Larsson.

Under galan i lördagskväll så deltog ett par hundra personer från golfnäringen i hela världen och det var en fantastik ceremoni där pristagare som St Andrews Old Course, Jack Nicklaus och Ian Baker-Finch också blev hyllade. Läs gärna mer på http://worldgolfawards.com/

-Det betyder väldigt mycket för oss att få detta erkännande och det ger en fin marknadsföring av vår anläggning. Efter de två första årens segrar så var det många fler internationella gäster som hittade till Vasatorps Golfklubb, avslutar Peter Larsson.

Läs mer om vasatorps gk och se alla golfpaket