Ät, sov och spela i Himmerland

Med Golf & Gourmet paketet får du möjlighet till att kombinera krävande golf i underbar natur med fantastiska tillfällen till mys på några av Himmerlands finaste restauranger och overnattningsplatser!

En rad golfklubbar, restauranger och övernattningsplatser i Mariagerfjords kommun har gått ihop om att erbjuda ett golf- och gourmetpaket till golfspelare från när och fjärran.

Golf & Gourmet konceptet är idealiskt för par och grupper, som skulle vilja testa om gräset är grönare på andra klubbars greener, samtidigt som man har det trevligt tillsammans. Paketet ger en nämligen möjlighet till att kombinera ett besök pa några av traktens framsta?ende golfbanor med kvalitetsövernattningar och trerätters middagar tillredda av hängivna kockar.

Paketköpare får chansen att mäta sina krafter mot Volstrup Golfcenters skogsbana och de kuperade banorna med den vackraste fjord-utsikten hos Hobro Golfklub respektive Mariagerfjord golfklub.

Övernattning kan ske på 4 mysiga hotell - läs mer om dem här: Hotel Amerika, Hotel Aa Mølle, Hotel Bramslevgaard og Hotel Postgaarden.

Paketet, som fås från 1248 DKK per person inkluderar greenfees, tre-rätters gourmetmiddag och övernattning.

Läs mer om Golf & Gourmet