Callaway Rogue

Callaway Rogue-familjen har blivit större och går från drivers och fairwayklubbor för att nu även innehålla järn och hybrider.

Den nya Rogue-järn från Callaway är uppdelad i fyra olika kategorier, vilket innebär att de riktar sig mot olika typer av golfare på olika nivåer.

Fyra typer järn
Kategorierna är Rogue standard, Rogue Pro och Rogue W.

Medan Rogue är gjord för den genomsnittliga golfaren, hänvisar Rogue Pro sig till den bättre golfaren, utan att bortförklara och hantera en tunn sula. Rogue X fokuserar på längden, eftersom klubbhuvudena är lättare och skaftet längre. Sist med inte minst är Rogue W, som hänvisas till golfare med lägre svinghastighet. Järnet är "fyllt" med ny teknologi (uretan-mikrosfärer) som gör att bollen flyger längre medan den fortfarande ger en bra känsla och ljud.

Jailbreak hybrider
Callaway har varit mycket framgångsrik med sin Big Bertha Epic driver, där den nya jailbreak teknologin har varit en stor faktor. Den har de nu också infört i deras nya Rogue-hybrider, som ger en struktur i klubbhuvudet som ger mer fart i bollen och styrka i slaget. Rogue är den mest kraftfulla hybriden i Callaways historia och samtidigt mycket lätt att slå, vilket gör den helt unik. Det är en hybrid Callaway som förväntar sig mycket på golfmarknaden i år.

Hybriden finns i standard, women´s och i en X- modell.

Rogue-järn standard (7stk)
Pris: 6999 DKK/9.608 SEK (stål) 7999 DKK/10.981 SEK (grafite)

Rogue hybrid
Pris: 1999 DKK/2745 SEK

Både järn och hybrider har varit tillgängliga sen 9 februari.

Se mer på www.callawaygolf.com

Få 3 erbjudanden på din nästa golfresa

Källa: Peter Nielsen, GOLFavisen.dk