Pings Uppdrag

Pings nya 2018 serie är på uppdrag för att göra den individuella golfspelaren bättre. Det hela handlar om teknologi och ta sig an spelet som ska leda till lägre poäng.

Ping är på banan igen med en ny och förbättrad serie till säsongen under 2018. Det handlar om en ny driver, nya järnklubbor, wedges och inte minst putters som golfgiganten först blev känd till att producera till perfektion.

G400 Max
Höjdpunkten för vår-serien är antagande där Ping vill göra golfspelare bättre. Det är exempelvis gjort en rad ändringar i förhållande till deras tidigare G400 driver där det nu med den nya G400 Max driver har fler passande alternativ och ännu bättre anpassad.

- Vi är på uppdrag för att hjälpa golfspelare att prestera bättre. Vi vet att det handlar om att utrustningen ska fungera. Den nya G400 Max-driver har den samma teknologin som den tidigare G400 driver men vi har optimerat storleken för att göra den mer anpassad. Utöver detta är det flera inställningsmöjligheter till dem som vill ha ut allt från sitt spel, säger John K. Solheim. (PING President)

Anpassad Järn
Ping arbetar konstant för att förbättra deras utrustning utan att äventyra den kontroll som golfspelare vill uppleva. Den nya G700 järn ger exempelvis mer styrka och längd samtidigt som det fortfarande är anpassat och kontrollerat för golfspelare på olika nivåer.

En speciell konstruktion i järnet gör det möjligt att få mer fart i bollen. Dessutom har man arbetat med det visuella och ljudet, som borde vara olikt något man tidigare hört.

Få 3 erbjudande på din nästa golfresa

Källa: GOLFavisen.dk