Dubbelt upp på power

Wilson Staff går dubbelt upp på power med deras nya C300 järn. Serien innehåller också fairway klubbor, hybrid och driver, där powerhålen spelar en central roll.

Wilson Staff har tagit nästa steg med sin exklusiva FLX-Face Power hål-teknologi. Med deras nya C300-järn finns det nu två rader powerhål runt om hela klubbhuvudet, vilket gör att slagytans sweet spot blir ännu större och därmed ännu mer överseende. Järnet riktar sig till den mellersta och låghandikap spelaren och fokuserar på längd och precision. I Wilson Staffs sammanhang kommer det att säga crossover-spelare. På grund av power hålen är det inte bara det riktigt bra slagen som kommer långt och rakt, men också de slag som träffas närmare tår eller häl på slagytan. C300 järnet finns också i en smidd version (smitt järn).

Fairway och hybridpower

De nya Wilson Staff C300 fairway klubborna är de enda fairway klubborna med powerhål. De genererar mer explosiv längd från hela slagytan genom att flakas mer vid slag. Detta innebär högre bollhastighet, vilket ger mer längd och precision. Powerhålen som är placerade runt klubbhuvudet, ger en större sweet spot än tidigare och ger mer överseende, när bollen inte träffas helt perfekt. Detta gör att klubban är lättare att styra och ger en bättre känsla för golfaren, när bollen inte träffar sweet spot varje gång.

C300 fairwayklubban finns i 13,5, 15 och 17 grader och är justerbar. Till vänsterhänta spelare finns den i 15 och 18 grader. Liksom fairway klubban finns den nya C300-hybriden också med powerhål för första gången i Wilson Staffs historia. Den finns i 17, 20 och 23 grader och är justerbar. Till vänsterhänta spelare finns den i 20 och 23 grader.

Revolutionerande driver

C300 driveren är en revolutionerande driver med känsla, power och precision. Driveren har fyra powerhål, två på toppen och två i sulan. Den ska ge massa av extra längd samtidigt som den är lätt att slå med och få fart i. Den har också en ny Reactive Face-teknik som ger driveren en bättre balans. Driveren är multijusterbar och ger en mängd alternativ för att ändra driveren på ett enkelt sätt. Den har totalt 54 inställningsmöjligheter, vilket gör den till en av de mest justerbara driveren på marknaden.

Källa: GOLFavisen.dk

Få 3 erbjudanden på din nästa golfresa